NL
EN
SynchUp! is initiated by REWIN

BioVoice en de Rabobanken in Zuidwest-Nederland verlengen samenwerking t/m 2022

3 september 2020

Deel dit bericht via:

BioVoice en de Rabobanken in Zuidwest-Nederland verlengen hun partnerschap tot en met 2022! Vanochtend ondertekenden Wibo van Hekken (Directievoorzitter Rabobank Breda), Joost Mulders (Accountmanager MKB Rabobank West-Brabant Noord) en BioVoice programmamanager Bob Houpst daartoe een nieuwe overeenkomst.

“Wij vinden het als Rabobank belangrijk om betrokken te zijn bij biobased en circulaire business innovatie. BioVoice sluit aan bij onze strategische thema’s en is een mooi programma dat grote en kleine spelers op het gebied van biobased/circulaire innovatie verbindt. Hiermee helpen we ondernemers hun toekomstkansen te ontwikkelen,” vertelt Joost Mulders. Hij is dan ook enthousiast over de verlenging van het contract: “De eerste BioVoice challengeronde heeft al mooie samenwerkingen gebracht. Het BioVoice team heeft gedurende het hele traject veel mkb-ers met een goed idee met succes begeleid en gecoacht naar een innovatiecontract met een regionaal grootbedrijf. Als Rabobank zijnde willen wij hier graag de komende twee jaar weer een steentje aan bijdragen.”

Innovatievouchers
Rabobank levert als partner al een financiële bijdrage. De komende twee jaar zijn zij wederom betrokken. “De bijdrage die wij ter beschikking stellen is voor het uitgeven van innovatievouchers voor de invulling van innovatiecontracten binnen de BioVoice rondes. Daarnaast leveren we ook een inhoudelijke bijdrage. De komende periode organiseren we samen met een van de andere BioVoice partners; Green Chemistry Campus, meerdere bijeenkomsten voor de (inter)nationale mkb-bedrijven die via BioVoice aan een innovatiecontract werken. Het doel hiervan is hen verder te informeren over de verschillende mogelijkheden van funding van hun plannen. Hiermee stellen we niet alleen vouchergeld beschikbaar, maar denken we ook concreet mee over verdere funding van de ideeën.” aldus Mulders.

Bob Houpst is blij met de samenwerking en steun van de Rabobank: “Vanaf de start van BioVoice heeft de Rabobank ons ondersteund en we zijn blij dat de samenwerking weer met twee jaar is verlengd. Daar spreekt veel waardering en vertrouwen uit. Mooi dat de Rabobank zijn maatschappelijke betrokkenheid op deze manier toont. Zo krijgen mkb-ers kansen om  innovatieve ideeën te pitchen voor nieuwe biobased en circulaire producten én kan ze dat potentiële launching customers, financiële steun, coaching en begeleiding opleveren.”

We zijn blij en trots dat de samenwerking met twee jaar is verlengd. Daar spreekt veel waardering en vertrouwen uit! – Bob Houpst, BioVoice

Met de financiële ondersteuning van Rabobank kunnen we met BioVoice nog meer mkb’ers en start-ups businesskansen bieden op basis van biobased en circulaire uitdagingen van grote(re) bedrijven.

Overig nieuws