NL
EN
SynchUp! is initiated by REWIN

Weinig risico, enorme businesskansen

Welke innovatiebehoeften spelen er precies binnen een grootbedrijf? Normaal weet je dat niet. En ook als je dat wél weet; in contact komen met de juiste medewerker in dat grote bedrijf is erg moeilijk. SynchUp! maakt de uitdagingen inzichtelijk en toegankelijk. Via SynchUp! kom je direct in contact met de juiste personen én is er bij het grootbedrijf meteen commitment en budget om met jou aan de slag te gaan. Dit biedt enorme businesskansen en geeft je een sterke launching customer of launching partner. Oftewel: dit geeft jouw innovatie en business een enorme boost!

Open innovatie met een toonaangevend bedrijf

Onder begeleiding van onze experts ga je samen met het grootbedrijf aan de slag met jouw innovatieve idee. En geen zorgen: je IP wordt vanaf de start uitstekend beschermd. Heb jij dé oplossing voor de innovatievraag van een challenger?

Samenwerking? Direct business!

Komt het tot samenwerking? Dan verdien je daarmee een innovatiecontract; de garantie dat jullie daadwerkelijk samen aan de slag gaan. Daar hoort ook financiële steun bij, in de vorm van een innovatievoucher van max. € 10.000. Die kan je verzilveren bij regionale supportfaciliteiten en neemt de horde weg van bepaalde onkosten die nodig zijn om een pilot uit te voeren.

Blijvende support en begeleiding

De steun van SynchUp! experts stopt niet bij het ondertekenen van het innovatiecontract. Integendeel. De deskundigen blijven jou en je samenwerkingspartner nauwgezet begeleiden. Je krijgt alle tools aangereikt om jouw product of dienst succesvol te ontwikkelen. Alles om ervoor te zorgen dat de samenwerking een succes wordt.

Lancering challenges

Hier kan nog een tekst onder geplaatst worden.

Aanmelden met pitch
Bekendmaking selectie
Kennismaking met challenger
Bekendmaking 2e selectie
Challenge weeks
Ondertekenen innovatiecontract
Start ontwikkeltraject

13

Grootbedrijven

28

Challenges

236

Pitches

54

Samenwerkingen

Wat vinden deelnemers van SynchUp!?

Evodos
Evodosevodos.eu
Lees verder
‘Very professional approach. Everything was well prepared.’
Miljøskærm
Miljøskærmmiljoskarm.dk
Lees verder
‘It is a smart project approach (ask the demand and look for solutions). We like this way. Keep it up!’
AEP Polymers
AEP Polymersaeppolymers.com
Lees verder
‘These initiatives are so important for connecting entrepreneurs with large companies for mutual benefit!’
Previous
Volgende

Challengers

Blijf op de hoogte!

Het echte avontuur voor mkb’ers, startups en grootbedrijven begint pas na het sluiten van een innovatiecontract. 54 succesvolle matches zitten nu volop in hun ontwikkeltraject. Lees over hun ervaringen, en bekijk ander SynchUp! nieuws.