NL
EN
SynchUp! is initiated by REWIN

Beperkte inspanning, grote slagingskans

Zoek jij een circulaire, hightech of biobased oplossing voor een bestaand probleem? Sta je open voor co-creatie en wil je via open innovatie samenwerken met mkb’ers en/of start-ups? Dan is SynchUp! het juiste programma voor jou. Gerenommeerde bedrijven als Cosun, Philips, Fokker, Vanderlande en Cargill gingen je voor. 

Samenwerking met scale-ups en start-ups

We hebben SynchUp! zo opgezet dat jij en je partner elkaar kunnen aanvullen en versterken. De samenwerking met scale-ups/start-ups zorgt niet alleen voor innovatieve oplossingen. Het is een kans om buiten vaste bedrijfsprocessen te denken, en kort-cyclisch te werken. Bovendien doe je tijdens het proces belangrijke inzichten op.

Met verrassend succes: 9 van de 10 challenges leveren een oplossing op en in 60% tot 70% van de gevallen komt die oplossing van buiten de sector!

Thema's

SynchUp! focust zich op bepaalde (transitie)thema’s. We stimuleren bijvoorbeeld de transitie naar een circulaire en biobased economie, en die naar industrie 4.0. Om je een idee te geven, een mogelijke challenge kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Reststroom- en afvalstroomverwaarding (hoogwaardig)
  • Biobased grondstoffen en –productontwikkeling
  • Hergebruik van materialen
  • Voorspellend onderhoud
  • Digitalisering en robotisering

Twijfel je of jouw innovatievraagstuk bij SynchUp! past? Kijk dan vooral even op de themapagina’s of neem contact met ons op.

13

Grootbedrijven

28

Challenges

236

Pitches

54

Samenwerkingen

Wat vinden grootbedrijven van SynchUp!?

Renewi
Renewirenewi.com
Lees verder
‘Excellent program. It gave us unexpected solutions and insights during the process.’
Dow
Downl.dow.com
Lees verder
‘We appreciate the initiative and hope to engage with results and new challenges in the future’
Cosun
Cosuncosun.nl
Lees verder
‘Very good insight - important message for large companies that programs like this help to broker connections with start-ups and SME's that offer promising & innovative solutions!’
Vorige
Volgende

Challengers

Blijf op de hoogte!

Het echte avontuur voor mkb’ers, startups en grootbedrijven begint pas na het sluiten van een innovatiecontract. 54 succesvolle matches zitten nu volop in hun ontwikkeltraject. Lees over hun ervaringen, en bekijk ander SynchUp! nieuws.