NL
EN
SynchUp! is initiated by REWIN

2 NIEUWE CHALLENGES | Businesskansen bij Fokker Services Group/Koninklijke Luchtmacht en Shell

19 juni 2023

Deel dit bericht via:

Vandaag publiceerden we twee nieuwe innovatievraagstukken van grootbedrijven. Tot 14 september kunnen mkb’ers, start-ups en anderen hun ideeën of oplossingen indienen en daarmee een innovatiecontract verdienen; de sleutel tot concrete samenwerking met het grootbedrijf en uitgebreide financiering en ondersteuning. SynchUp! stelt een voucher van €10.000 beschikbaar voor de ontwikkeling van een pilotproject.

De nieuwe challenges
De grootbedrijven die een uitdaging voorleggen aan mkb’ers/start-ups zijn bekende namen: Fokker Services Group/Koninklijke Luchtmacht en Shell. Beide challenges draaien om ‘remote’ oplossingen voor vraagstukken uit de dagelijkse operatie van de bedrijven.
De twee spelers in de civiele en militaire luchtvaart zoeken naar een manier om op afstand vliegtuiginspecties en -reparaties te ondersteunen. Shell zou graag een oplossing vinden om de handgeschakelde afsluiters op afstand en vanuit één controlepunt te kunnen bedienen.

Deadline: 14 september, 17:00 uur
De periode om via het uploaden van een pitch deel te nemen aan de twee nieuwe challenges eindigt op donderdag 14 september om 17:00 uur. Geïnteresseerde mkb’ers, start-ups, zzp’ers en wetenschappers kunnen vóór die tijd alle benodigde informatie vinden en hun idee indienen op via de twee challenges.

Overig nieuws