NL
EN
SynchUp! is initiated by REWIN

Selectie is gemaakt; wie gaan er verder?

6 december 2022

Deel dit bericht via:

Op 7 oktober sloot de aanmelding voor de challenges van Fokker Services Group, Philips en Vanderlande. Veertien mkb’ers/start-ups dienden hun idee of mogelijke oplossing in.

De afgelopen weken introduceerden deze deelnemers zich bij de drie challengers. Ook verdiepten de grootbedrijven zich in de aangeleverde pitches: welke zouden kunnen aansluiten bij hun wensen en eisen?

Vandaag kunnen we bekendmaken dat de challengers 4 aanmelders hebben geselecteerd om door te gaan naar de volgende fase van het SynchUp! programma;  2 door Fokker Services, en 1 door zowel Philips als Vanderlande. Deze mkb’ers en start-ups gaan uitgebreid kennismaken met hun challenger, om de challenge te verdiepen, de oplossing te bespreken, de ‘match’ te beoordelen en de scope van de mogelijke samenwerking te bepalen. Met andere woorden; de potentiële partners gaan samen toewerken naar een mogelijk innovatiecontract.

Op 17 maart kunnen we laten weten of dat gelukt is en hoeveel vouchers er worden uitgereikt om de innovatie op te werken naar pilotschaal.

Sterk ecosysteem voor de andere innovaties
In 8 gevallen was er onvoldoende match tussen de voorgestelde oplossing en de bijbehorende challenge. Dat wil niet zeggen dat die voorstellen niet tot nieuwe business voor deze partijen zouden kunnen leiden, integendeel. Het circulaire ecosysteem in het werkgebied van SynchUp! gaat waar mogelijk individuele bedrijven ondersteunen bij de opschaling van hun circulaire innovaties.

Volg ons via LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte.

Overig nieuws