NL
EN
SynchUp! is initiated by REWIN

Hightech & maintenance

Op dit moment staan er een aantal challenges rond circulair-technische innovatievragen open. In een volgend stadium voegen we daar andere onderwerpen aan toe.

Hightech & maintenance

Dit thema draait om modernisering en vernieuwing van de fabricage- en onderhoudsindustrie. Robotica en digitalisering/dataficatie/AI zijn belangrijke aandachtsgebieden binnen dit thema. Met open innovatie kunnen we samen een leidende, toekomstbestendige positie voor de regio veiligstellen.

Door open innovatie creëren we samen nieuwe business. Tegelijkertijd maken we de regio leidend en toekomstbestendig. Wil jij daaraan bijdragen? Bekijk de challenges hieronder, en als je aanknopingspunten ziet, dien dan je pitch in!

Breda Robotics

Hightech & maintenance challenges

Resultaten

13

Grootbedrijven

28

Challenges

236

Pitches

54

Samenwerkingen

De (petro)chemie (in Moerdijk en Bergen op Zoom), de maritieme sector (in Werkendam) en de aerospace-sector (in en rondom de vliegbasis Woensdrecht) zijn goed vertegenwoordigd in (West-)Brabant.

Er zijn gespecialiseerde machinebouwers en er is een gevarieerde maakindustrie. Daarnaast zijn er integrale service providers die een breed scala aan diensten op het gebied van engineering, installatie, maintenance en upgrades (MRO&U) leveren over de hele life cycle van een asset. Kortom; genoeg aanknopingspunten voor interessante challenges!

Vragen of opmerkingen?

Wil je meer weten over ons thema ‘hightech & maintenance’? Bijvoorbeeld over hoe je kunt deelnemen aan een challenge of hoe je volgende keer zélf een challenge kunt indienen? Bel/mail met Freek! Hij vertelt je graag meer.

Freek van den Heuvel

Challengemanager Hightech & maintenance

+31 (0)6 519 94 119
f.vandenheuvel@rewin.nl

Freek van den Heuvel

Onze 'hightech & maintenance' partners

Aviolanda
Provincie Noord-Brabant
RWB
Port of Moerdijk
WCM