NL
EN
SynchUp! is initiated by REWIN

Eerdere challenge levert patent op

15 maart 2023

Deel dit bericht via:

Patent

In een van de lopende BioVoice (voorloper van SynchUp!) samenwerkingen is een mooie mijlpaal bereikt. Er is namelijk een patent uit voortgekomen!

Details over de partijen en de ontwikkelde technologie kunnen we vanwege een NDA niet delen, maar het patent draait om een innovatieve manier om het biobased gehalte van een op grote, commerciele schaal gebruikte chemische grondstof op een stabiele manier te verhogen.

Bovendien is er ook interesse voor de innovatie vanuit een compleet andere markt. Een mooi succes voor deze kleine mkb’er!

Daar doe je het voor
Met SynchUp! stimuleren we de ontwikkeling van concrete oplossingen en de transitie naar een nieuwe economie. Dat is een proces van de langere adem. De samenwerkingstrajecten tussen grootbedrijven en mkb’ers/start-ups leveren immers niet direct na het tekenen van het innovatiecontract een tastbaar resultaat op. De partners gaan dan namelijk de pilotfase in. En serieuze innovaties hebben nu eenmaal tijd nodig om tot wasdom te komen.
Maar meedoen aan het challengeprogramma achter SynchUp! betekent absoluut serieuze (business)kansen. Bij 90% van de challenges vindt een organisatie namelijk een (deel)oplossing voor zijn vraagstuk en wordt er een samenwerking gestart.

En wist je dat bij 60% tot 70% van de challenges de oplossing van buiten de sector komt waarin het grootbedrijf opereert? Denk dus niet te snel dat jouw idee te ver afstaat van de materie of niet relevant is, of dat je met je pitch geen kans maakt.

Kortom; ga ervoor, bekijk de challenge van DSV Global Transport and Logistics en draag jóuw idee aan. Dat kan je nog doen tot 31 maart om 17:00 uur.

 

Overig nieuws